A korábbiakhoz hasonlóan idén is egy frekventált co-working irodát választottuk a konferencia helyszínéül, ám a COVID miatt az eredetileg tervezett eseményt elhalasztottuk márciusról szeptemberre. És bár az eseményt élőben szervezzük, az előadók és résztvevők egészségének védelme érdekében a személyes találkozás helyett a 2. OFFICE@HOME KONFERENCIÁT kizárólag online csatornán közvetítjük.

 

Hogy is fog ez kinézni a gyakorlatban?  


Mindenképp élő eseményt szerettünk volna szervezni, hogy a résztvevők számára fenntarthassuk az előadókkal való interakció lehetőségét, és a prezentációk közvetlenségét, így az előadók nem online jelentkeznek be az otthonukból vagy az irodájukból, hanem személyesen jönnek el a Kinnarps tréning- és konferenciaközpontjában

 

Az előadások és kerekasztal beszélgetések élőben fognak tehát lezajlani, a közönség viszont online tudja majd jövetni a stúdióban zajló eseményeket, illetve minden szekció után lehetőség lesz az előadóknak kérdéseket feltenni interaktív csatornán keresztül. A közvetítés magas technikai minőségéről a Skipper Stúdió gondoskodik.

 

 A csatlakozáshoz szükséges linket és egyéb tudnivalókat a regisztrációt követően küldjük el. 


Copyright © 2022 AA Media Kft. All Rights Reserved